Concerten in de Bergsingelkerk

De volgende bands en singer-songwriters zullen binnenkort te zien zijn in de Bergsingelkerk:

Vrijdag 22 september Silver Pockets Full (NL)
Silver Pockets Full spelen heerlijke indie-americana, rock en soul. Hun shows barsten van de positiviteit en energie, hun songs zijn ‘soulful, catchy en feel-good’. Ze worden vergeleken met John Mayer, Counting Crows en Calexico.

Vrijdag 6 oktober Princeton (NL)
Princeton maakt catchy pop-rock songs waarbij de vocale driestemmigheid een van de sterke wapens is. Invloeden komen uit de Amerikaanse southern rock, blues en country. Met ruime podiumervaring op zak staat hun energieke live-show garant voor een avond genieten.

Vrijdag 3 november Douglas Greer & Dick Lemasters (USA)
Douglas Greer en Dick LeMasters maken Americana, roots rock en bluesmuziek. Greers nieuwste album ‘Baja Louisiana’ haalde de eerste plaats in de Euro Americana |Top40. Hij wordt overladen met prachtige recensies waarbij vergelijkingen worden gemaakt met Townes van Zandt en Steve Earle. Dick LeMasters maakt volgens Blues Magazine ‘mooie akoestische, atmosferische, intieme Americana. Guy Clark heeft zijn opvolger gevonden’.

Ook Vrijdag 3 november, dus een dubbelconcert: Jiri en Joe (NL)
Jiri speelt rock and roll, folk en blues. Wat heel leuk is is dat Jiri ongeveer tegenover de Bergsingelkerk woont, dus buurtbewoners zullen hem vast wel eens hebben zien fietsen met zijn gitaar op zijn rug. Sinds ongeveer een jaar speelt Jiri met Joe uit Boston, nu woonachtig in Rotterdam.

De entree voor alle optredens is in de voorverkoop € 5,00 per persoon. Je kunt dit overmaken op bankrekening NL61 INGB 0000 018807 t.n.v. de Gereformeerde Kerk te Rotterdam ovv ticket, de naam van de band en e-mailadres. Na ontvangst van je betaling, krijg je een bevestiging op het aangegeven e-mailadres. Dit is tevens het toegangsbewijs. Aan de deur betaal je € 7,00. Beiden inclusief 1 consumptie. Aanvang van elk optreden is 20.00 uur.

(Jan Steven Nottelman  06-81650760)