Concert 10 maart – Mayra Orchestra

Op zaterdag 10 maart zal de Nederlandse Droompop band Mayra Orchestra neerstrijken in Rotterdam voor een optreden in de Bergsingelkerk. Het optreden is onderdeel van Mayra Orchestra’s betoverende voorjaarstour langs een aantal prachtige kapellen en kerken. De Nederlandse band, die geleid wordt door songwriter Maartje Dekker, staat bekend om haar sprookjesachtige en theatrale optredens met poporkest.

Voor het optreden in de Bergsingelkerk keert de band terug naar de essentie met filmische muziek in een intieme setting, de afstand van de popzaal inwisselend voor de tastbaarheid en prachtige akoestiek van deze historische ruimtes. Centraal staat de muziek van Mayra Orchestra’s nieuwe album ‘Oracle’, aangevuld met nummers van debuutplaat ‘World Of Wonder’, waarvoor de band onder andere samenwerkte met Grammy Award winnares Darcy Proper. De pers omschreef ‘Oracle’ als: “Een indrukwekkende en sprookjesachtige prachtplaat.”, “Bijzonder sterk” en “Prachtig uitgevoerd.”

Laat u betoveren door de wondere wereld van Mayra Orchestra tijdens deze speciale, magische avond. Een aanrader voor fans van Patrick Watson, Agnes Obel, Ludovico Einaudi, Within Temptation en Kate Bush.

Kaarten VVK € 12,50 te reserveren via http://www.mayraorchestra.com/reservations.html
Kaarten ADD € 15,00
Deuren open: 19:00 uur
Begin concert: 20:00 uur
Adres: Bergsingelkerk, Bergsingel 150, 3037 GM Rotterdam

__________________________________________________

Website: http://www.mayraorchestra.com
Facebook: https://www.facebook.com/MayraOrchestra/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=jV00hSgyD-8&t=25s
Promotiefilmpje Kerkentour 2018: https://www.youtube.com/watch?v=eVJBhHKaz3Y


Foto: gemaakt door Emiel Lops

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten