BergsingelCollege 24 oktober – Goed genoeg?!

We vragen veel van onszelf. Onderzoekers spreken van een ‘prestatiegeneratie’, die optimaal wil presteren en gemotiveerd is om het maximale uit zichzelf te halen. Goed presteren is iets nastrevenswaardig, maar wanneer is goed genoeg? Is optimaal presteren het hoogst haalbare of er is er meer wat ons geluk en voldoening kan geven?

In het BergsingelCollege gaat Birte Schohaus in op het thema ‘optimaal presteren’, het goede daarvan, maar ook de grenzen waar we tegenaan kunnen lopen. En wat is eigenlijk waardevol als het gaat om presteren?

Birte Schohaus is journalist en onderzoeker en publiceerde o.a. in NRC Handelsblad, De Correspondent, De Groene Amsterdammer. De Rotterdamse kunstenaar de Droominee verzorgt een creatieve omlijsting van de avond.

Het BergsingelCollege wordt georganiseerd door de Bergsingelkerk en het Studentenpastoraat010 en vindt plaats op 24 oktober, om 20:00 uur, in de Bergsingelkerk Rotterdam. Entree: gratis/vrijwillige bijdrage.

Flyer BSCollege 24-10-2018