7 juli: Mike Boddé en Mike Del Ferro in de Bergsingelkerk

Het festival Noord Zie Jazz heeft dit jaar ook een podium in de Bergsingelkerk! Op donderdagavond 7 juli zullen niemand minder dan Mike Boddé en Mike Del Ferro een spetterend jazzconcert geven. Via de website van Noord Zie Jazz is het mogelijk om te reserveren (aanbevolen!), u kunt betalen wat u wilt.

Mike Boddé is vooral bekend als cabaretier, maar speciaal voor deze avond geeft hij een geïmproviseerd pianoconcert. Dit doet hij niet alleen, maar met de wereldberoemde jazzpianist Mike Del Ferro. Samen zullen zij u met allerlei verschillende jazzvormen kennis laten maken. Het concert begint om 20:00 uur, u bent van harte welkom!

Komt de donderdagavond niet uit? Het festival duurt de hele week en vindt plaats op verschillende locaties in Rotterdam Noord, het programma is te vinden op de website van Noord Zie Jazz.

Posternoordziejazz