6 oktober: Princeton

Princeton maakt catchy pop-rock songs waarbij de vocale driestemmigheid een van de sterke wapens is. Invloeden komen uit de Amerikaanse southern rock, blues en country. Met ruime podiumervaring op zak staat hun energieke live-show garant voor een avond genieten. Thuisbasis is de prinsenstad Delft.

Teruggetrokken in een sfeervolle oude studioboerderij in het groene hart van Nederland namen de heren van Princeton hun debuutalbum op. De Delftse pop-rock formatie werkte samen met topproducers Michel Schoots (o.a. Racoon, Kane, Di-rect) en Sven Lens (o.a. Willie Nelson, Snoop Dogg, Trijntje Oosterhuis & Nelly Furtado) om een eerlijke, no-nonsense en bovenal organische plaat op te nemen. Dat is alleen mogelijk doordat de band de songs live heeft ingespeeld. Niet overdub na overdub maar -gewoon- op record drukken en de band laten spelen. Zó vang je de live interactie en ambiance.

Dit is meteen één van de kenmerkende punten; organisch, levend, ambiance. Vanaf het vroege songwriting- en pre-productieproces tot de uiteindelijke plaat én live optredens is dit terug te horen.

Het voorprogramma wordt verzorgt door:
Isabel Bermejo (vocals) & Michalis Michailidis (guitar)..
Isabel en Michailidis spelen easy jazz met een Latijns-Amerikaanse twist.

TICKETS:
Entree is € 5,00, inclusief 1 consumptie
voorverkoop via www.bergsingelkerk.nl
of aan de deur € 7,00, inclusief 1 consumptie.

Voorverkoop: maak € 5,00 per ticket over op bankrekening NL61 INGB 0000 018807 t.n.v. de Gereformeerde Kerk te Rotterdam ovv ‘ticket Princeton, 06102017’ en uw e-mailadres. Na ontvangst van uw betaling, krijgt u een bevestiging op het door u aangegeven e-mailadres. Dit is tevens het toegangsbewijs.