22 oktober: Concert 100% Bach

Aanstaande zaterdagavond 22 oktober presenteren wij een concert met alleen kamermuziekwerken van Johann Sebastian Bach. Werken die Juliette Hurel, solofluitiste van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, heeft uitgezocht rond de fluit en die zij als gast-artistiek leider voorbereidt met een bijzondere combinatie aan musici. Zo zijn we erg trots op onze zeer getalenteerde jonge musici, waarvan de allerjongste de 17-jarige Hawijch Elders is op viool. Ook hebben wij voor het eerste een sopraan op het  podium en ook de klavecimbel is een primeur.

Kortom, wij kunnen niet wachten tot zaterdagavond! Het is Hawijch Elders’ liefste wens dat er veel publiek komt, dus komt u vooral en neem de muziekliefhebbers onder uw vrienden en familie mee. Het belooft weer mooi te worden!

Het concert zal plaatsvinden in de Bergsingelkerk te Rotterdam. Het concert begint om 20.15 uur. De toegang voor dit concert is zoals altijd gratis, al is uw vrijwillige bijdrage achteraf nog steeds welkom. Wij gebruiken voor dit concert de bijdrage uit het cultuurbudget voor Rotterdam-Noord van de Gemeente Rotterdam die wij ontvingen uit de actie ‘De burger bepaalt’ en een bijdrage van Mevr. L.E. Vis, maar zijn daar helaas nog niet volledig mee uit de kosten.

Reserveren voor dit concert is niet nodig. Meer informatie over dit concert en sommige van de musici kunt u vinden op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/rotterdamchambermusicsociety.

Zien we u weer aanstaande zaterdag?
bachconcert20161022

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten