10 en 12 november: Kleding en boekenbeurs

Dit jaar zal de Bazaar verder gaan als kleding en boekenbeurs. Deze wordt gehouden van 10 en 12 november in de Bergsingelkerk. De kleding wordt zoals altijd verkocht in de zijzaal, in de kerkzaal zijn de boeken te vinden en ook ene kraam met handwerkspullen. Uiteraard gaat de beurs vergezeld door het altijd populaire en spannende Rad van Avontuur en is er een koffiehoek.

Deze verandering betekent ook dat vanaf nu alleen nog kleding en boeken kunnen worden ingeleverd bij de Bergsingelkerk, overige spullen worden helaas niet meer geaccepteerd.

Het programma voor de kleding en boekenbeurs:

– Donderdagmiddag 10 november van 14:00 uur tot 17:00 uur (alleen kleding)
– Zaterdagmiddag 12 november van 10:00 uur tot 14:00 uur (kleding in de zijzaal)
– Zaterdagmiddag 12 november van 10:00 uur tot 15:00 uur (boekenbeurs, Rad van Avontuur en koffiehoek)